Robert van Schie: #gedragsontwikkeling, #samenwerking, #groei         Coach for Animals: #dierwelzijn, #gedragspecialist, #training

Trainingen bedrijven: 

Motivatie, Stimulatie, Gedrag ombuigen,Positief management, SpiegelenWat kunnen we leren van dieren?
In onze drukke levens zijn we vaak bezig met van alles en nog wat. Soms is het echter goed om even terug te gaan naar de basis. Dit geldt ook voor het opvoeden, trainen en verzorgen van dieren. Mensen kunnen namelijk nog veel leren van deze fascinerende wezens.
Als dieren gedragstherapeut, welzijn specialist en trainer heb ik gedurende mijn 32-jarige carrière veel geleerd van dieren. Ik geef lezingen waarin ik mijn ervaringen deel en mensen laat zien wat zij kunnen leren van deze prachtige wezens. Deze lezing richt zich niet alleen op dierengedrag, maar ook op hoe je dit kunt reflecteren naar jezelf als persoon.


Kloppen jouw gedachten over anderen?


Een belangrijk onderwerp dat tijdens de lezing wordt besproken is het kijken naar feiten en non-verbale communicatie om te bepalen of jouw gedachten over anderen wel kloppen. Vaak hebben we vooroordelen of aannames gebaseerd op onze eigen interpretaties. Door te leren kijken naar feitelijke informatie en non-verbale signalen, kunnen we een beter begrip krijgen van anderen.

Verander je perspectief


De lezing moedigt mensen aan om anders te kijken en te denken op een positieve manier. Dieren hebben vaak een andere kijk op de wereld dan wij mensen. Ze leven in het moment, maken zich geen zorgen over kleine zaken en tonen onvoorwaardelijke liefde en acceptatie. Door te leren van dieren kunnen we ons perspectief veranderen en een positievere kijk op het leven ontwikkelen.
Positief management en positieve ervaringen


Een ander belangrijk aspect dat behandeld wordt tijdens de lezing is het toepassen van positief management en het creëren van positieve ervaringen. Dieren reageren vaak beter op beloningen en positieve bekrachtiging dan op straf of negatieve feedback. Deze principes kunnen ook worden toegepast in verschillende aspecten van ons eigen leven, zoals werk, opvoeding en persoonlijke relaties.

Kinderen positief opvoeden


Naast het toepassen van positief management, kunnen we ook veel leren van dieren als het gaat om het opvoeden van onze kinderen. Dieren tonen onvoorwaardelijke liefde, geduld en begrip voor hun jongen. Ze zorgen voor een veilige omgeving waarin hun jongen kunnen groeien en leren. Door deze principes toe te passen in onze eigen opvoeding, kunnen we een gezonde en liefdevolle band met onze kinderen ontwikkelen.
Kortom, er zijn talloze lessen die we kunnen leren van dieren.

Tijdens mijn lezing deel ik mijn kennis en ervaring om mensen bewust te maken van de waardevolle lessen die dieren ons kunnen leren. Of je nu een manager bent, een leidinggevende, medewerker of ouder, de principes die je kunt leren uit dierengedrag zijn relevant voor iedereen. Het doel van mijn lezing is om mensen anders te laten kijken en denken op een positieve manier, zodat zij hun eigen leven en relaties kunnen verbeteren.


Suggesties
Wij staan open voor al uw persoonlijke suggesties en wensen, zodat we deze kunnen integreren in ons programma. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze teambuildingactiviteiten en trainingen! Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze diensten en producten.

Teambuilding;

Bovenstaande kunnen we een mooi programma voor u maken! Mocht u een mooie aanvulling hierop willen kijk dan hieronder!
 

Aanvulling:  een aanvulling met een hoger doel dan alleen je team te laten ontwikkelen.
Indien het aantal personen maximaal acht telt, is het mogelijk om gedurende een halve dag met het team dierenverrijking te ontwikkelen en dit zelf te maken. Hierbij word u uitgedaagd met een kettingzaag en een blok hout.
U gaat dus ook uzelf in de praktijk ontwikkelen.
Met deze aanvulling daagt u zelf niet alleen uzelf uit, maar daagt u ook dieren uit om zich te ontwikkelen. Het heeft een positief effect op het dierenwelzijn voor dieren in dierentuinen en opvangcentra. maar u mag ook een sculptuur maken die u tegen meerprijs mee mag nemen.

Natuurlijke verrijking voor de dieren maken:

In samenwerking met  Woodschpecker maken we natuurlijke speeltjes voor dieren.
Dit wordt gedaan om de dieren een beter leven te geven.

Bij veel dierentuinen zijn plastic speeltjes niet mooi voor in het verblijf of is niet veilig voor de dieren, daarom bied Coach for Animals een alternatief aan en is samen met Woodschpecker aan het kijken wat we nog meer kunnen maken en ontwikkelen. Woodschpecker maakt op maat speeltjes, maar ook basisspeeltjes waar verder nog iets van gemaakt kan worden. In principe gaat het er  om dat dieren die speeltjes leuk gaan vinden en dat dit een echte verrijking voor het dier wordt.


Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!
Voor al onze diensten en producten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing!

 


Andere teambuilding/workshops

Robert van Schie geeft naast dit soort lezingen ook andere soorten teambuilding/workshops met zijn andere bedrijf Woodschpecker.
Een leuke uitdagende creatieve teambuilding/workshop. klik hier voor meer informatie over deze teambuilding/workshop.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn