Robert van Schie: #gedragsontwikkeling, #samenwerking, #groei         Coach for Animals: #dierwelzijn, #gedragspecialist, #training

Trainingen voor bedrijven: 

Motivatie, Stimulatie, Gedrag ombuigen,Positief management, Spiegelen# Wat kunnen we leren van dieren?

In ons drukke leven zijn we vaak bezig met allerlei zaken. Toch is het goed om soms terug te keren naar de basis, net zoals bij het opvoeden, trainen en verzorgen van dieren. Mensen kunnen nog veel leren van deze fascinerende wezens.
Als gedragstherapeut, welzijnsspecialist en trainer heb ik gedurende mijn 32-jarige carrière veel van dieren geleerd. In mijn lezingen deel ik mijn ervaringen en laat ik zien wat mensen kunnen leren van dieren. Deze lezingen richten zich niet alleen op dierengedrag, maar ook op hoe je deze inzichten kunt reflecteren op jezelf als persoon.

# Kloppen jouw gedachten over anderen?

Tijdens de lezingen bespreken we hoe belangrijk het is om te kijken naar feiten en non-verbale communicatie om te bepalen of jouw gedachten over anderen kloppen. Vaak baseren we onze vooroordelen en aannames op eigen interpretaties. Door te leren kijken naar feitelijke informatie en non-verbale signalen, kunnen we een beter begrip van anderen ontwikkelen en onze percepties bijstellen. Dit stimuleert gedragsontwikkeling en helpt ons effectiever samen te werken en te groeien.

# Verander je perspectief

De lezingen moedigen aan om op een positieve manier anders te kijken en te denken. Dieren hebben vaak een andere kijk op de wereld dan wij. Ze leven in het moment, maken zich geen zorgen over kleine zaken en tonen onvoorwaardelijke liefde en acceptatie.  Door te leren van dieren kunnen we ons perspectief veranderen en een positievere kijk op het leven ontwikkelen.
Positief management en positieve ervaringen

# Positief management en positieve ervaringen

Een ander belangrijk thema van de lezingen is het toepassen van positief management en het creëren van positieve ervaringen. Dieren reageren vaak beter op beloningen en positieve bekrachtiging dan op straf of negatieve feedback. Deze principes kunnen ook worden toegepast in ons eigen leven, bijvoorbeeld op werk, in de opvoeding en in persoonlijke relaties. Door positief gedrag te stimuleren, kunnen we effectiever samenwerken en gedragsveranderingen realiseren.

# Kinderen positief opvoeden

We kunnen ook veel leren van dieren als het gaat om het opvoeden van onze kinderen. Dieren tonen onvoorwaardelijke liefde, geduld en begrip voor hun jongen. Ze zorgen voor een veilige omgeving waarin hun jongen kunnen groeien en leren. Door deze principes toe te passen in onze eigen opvoeding, kunnen we een gezonde en liefdevolle band met onze kinderen ontwikkelen. Dit bevordert zowel hun als onze eigen gedragsontwikkeling.

# Samenvatting

Kortom, er zijn talloze lessen die we van dieren kunnen leren. Tijdens mijn lezingen deel ik mijn kennis en ervaring om mensen bewust te maken van deze waardevolle lessen. Of je nu een manager, leidinggevende, medewerker of ouder bent, de principes die je kunt leren uit dierengedrag zijn relevant voor iedereen. Het doel van mijn lezingen is om mensen anders te laten kijken en denken op een positieve manier, zodat zij hun eigen leven en relaties kunnen verbeteren door samenwerking, groei en positieve gedragsverandering.


Suggesties
Wij staan open voor al uw persoonlijke suggesties en wensen, zodat we deze kunnen integreren in ons programma. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze teambuildingactiviteiten en trainingen! Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze diensten en producten.

Samen kunnen we een prachtig programma voor u samenstellen, gericht op gedragsontwikkeling, samenwerking en groei.


Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!
Voor al onze diensten en producten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing!

 

 


Andere teambuilding/workshops

Robert van Schie geeft naast dit soort lezingen ook andere soorten teambuilding/workshops met zijn andere bedrijf Woodschpecker.
Een leuke uitdagende creatieve teambuilding/workshop. klik hier voor meer informatie over deze teambuilding/workshop.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn