Robert van Schie: #gedragsontwikkeling, #samenwerking, #groei         Coach for Animals: #dierwelzijn, #gedragspecialist, #training

TEAMBUILDING EN WORKSHOPS voor bedrijven

 

Teambuilding voor bedrijven "ontwikkelen"

Wilt u met uw bedrijf een unieke teambuilding hebben, dan hebben we een leuk programma voor u en uw collega's  In de jaren dat ik als professionele dierentrainer/dierengedragstherapeut aan het werk ben, kom ik vaak dezelfde dingen tegen als in het bedrijfsleven. Denk daarbij aan de manier van reageren op situaties, als trainer moet je je bewust zijn van je onderbewustzijn en hoe je dat kunt zien. Het dier is puur, reageert op de situatie en is gericht op lichaamstaal. Het dier spiegelt uw gedrag. Dit is iets dat ook uw collega's doen naar elkaar en naar de leidinggevende.

In deze teambuilding gaan we aan het werk met hoe wij, mensen, van dieren kunnen leren. Bovendien komt er aan bod hoe ik dieren positief motiveer en hoe u dat met uw collega’s ook kunt  gaan doen.
Deze teambuilding kan op locatie van uw bedrijf gegeven worden en heeft geen max. qua deelname aantallen. Mocht u een mooie aanvulling hierop willen kijk dan hieronder!
Aanvulling:  een aanvulling met een hoger doel dan alleen je team te laten ontwikkelen.
Indien het aantal personen maximaal vijf telt, is het mogelijk om gedurende een halve dag met het team dierenverrijking te ontwikkelen en dit zelf te maken. Hierbij word u uitgedaagd met een kettingzaag en een blok hout.
U gaat dus ook uzelf in de praktijk ontwikkelen.
Met deze aanvulling daagt u zelf niet alleen uzelf uit, maar daagt u ook dieren uit om zich te ontwikkelen. Het heeft een positief effect op het dierenwelzijn voor dieren in dierentuinen en opvangcentra.

Voor al onze diensten en producten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing!


Andere teambuilding/workshop:

Wil u een andere soort teambuilding/workshop? Kijk dan op de site van mijn andere bedrijf Woodschpecker.  leuke uitdagende creatieve teambuilding. klik op de folder hieronder voor meer informatie over deze teambuilding/workshop.

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn