Robert van Schie: #gedragsontwikkeling, #samenwerking, #groei         Coach for Animals: #dierwelzijn, #gedragspecialist, #training

Over ons:


Mijn naam is Robert van Schie en ik heb meer dan 32 jaar ervaring in de dierenwereld op het gebied van diergedrag, dierenwelzijn en het aan- en afleren van gedrag dat het welzijn van dieren verbetert!Ik ben ervan overtuigd dat we als mensen nog veel kunnen leren van dieren. Daarom ben ik begonnen met het ontwikkelen van trainingen die ik ook toepas als gedragstherapeut. 

Daarnaast ben ik bezig met het schrijven van een boek over deze onderwerpen.


Als gecertificeerd diergedragstherapeut, gespecialiseerd in exotische en wilde dieren, blijf ik mijn kennis vergroten door regelmatig deel te nemen aan seminars over gedrag en dierenwelzijn, en door verschillende congressen bij te wonen. Hier staat het delen van ervaringen en kennis op het gebied van dierenwelzijn en gedrag centraal.

Het is voor mij van groot belang om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en inzichten met betrekking tot het gedrag en welzijn van dieren. Ik volg wetenschappelijk onderzoek nauwlettend, omdat hoe meer we weten over diersoorten, hoe beter we het welzijn van dieren kunnen verbeteren.

Naast mijn werk met dieren en hun verzorgers geef ik trainingen om de vertaalslag te maken van dierengedrag naar menselijk gedrag. Mensen kunnen namelijk veel leren van dieren, vooral de trainingsmethoden die ik hanteer en de daarbij behorende technieken om een reactie te bewerkstelligen. Het is tevens van belang om te weten hoe hierop te reageren. Tijdens mijn trainingen voor bedrijven leer je hier meer over.


 


 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn