Robert van Schie: #gedragsontwikkeling, #samenwerking, #groei         Coach for Animals: #dierwelzijn, #gedragspecialist, #training

Blog van Robert van Schie

2024-03-14

ontdek de kracht van ombuigen van gedrag

Ontdek de Kracht van ombuigen van gedrag: Leer van de Dieren!

Heb je wel eens zo’n dag waarop niets lijkt te lukken? Of zie je dat je collega of zelfs je kind niet lekker in zijn vel zit? Het herkennen van deze signalen is de eerste stap naar verandering. Als diertrainer weet ik een unieke kijk te hebben op dit gedrag en hoe je het kunt ombuigen? Precies dit vermogen om gedrag positief te veranderen, is wat ik je wil leren in mijn inspirerende lezingen.

Waarom Gedrag Ombuigen Essentieel Is

Of het nu op de werkvloer is, thuis, of zelfs in de dierentuin, het vermogen om gedrag te herkennen en te sturen is onmisbaar. Het laat ons toe om niet alleen onszelf, maar ook onze collega’s, kinderen en dieren beter te begrijpen en te ondersteunen. Door te leren van hoe dieren leren, openen we een wereld aan mogelijkheden om ons eigen gedrag en dat van anderen positief te beïnvloeden.

Wat Jij en Je Team Kunnen Leren van Dieren

* Communicatie zonder Woorden: Dieren communiceren voornamelijk non-verbaal. Door deze subtiele signalen te leren herkennen, verbeter je jouw empathisch vermogen en wordt je een betere luisteraar.

* Positieve bekrachtig: Net zoals dieren reageren op positieve stimuli, zo kunnen wij mensen ook groeien door positieve bekrachtiging. Dit is de sleutel tot effectief leiderschap en een hecht team.

* Geduld en Consistentie: Bij het trainen van dieren is geduld essentieel. Deze eigenschap is even belangrijk wanneer we werken aan persoonlijke ontwikkeling of teambuilding.


Maak het Verschil: Nodig Mij Uit voor een Lezing!

Ben je klaar om de dynamiek binnen jouw team of organisatie positief te veranderen? Wil je leren hoe je, geïnspireerd door de dierenwereld, een omgeving kunt creëren waar iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt? Ik bied lezingen op maat die niet alleen informatief zijn, maar ook inspirerend en motiverend werken.

Ontdek samen hoe we van dieren kunnen leren en pas deze kennis toe om een positieve werkomgeving te creëren waar iedereen kan groeien en schitteren.

De Voordelen van een Lezing op Maat

1. Teamwork Versterken: Leer hoe je, door gedrag positief te ombuigen, een omgeving van wederzijds begrip en respect creëert.

2. Zelfreflectie en Persoonlijke Ontwikkeling: Ontdek hoe inzichten uit de dierenwereld kunnen helpen bij jouw eigen ontwikkeling en die van je collega’s.

3. Positief Leiderschap: Versterk je leiderschapskwaliteiten door te leren hoe je effectief gedrag kunt sturen en motiveren.


Begin Vandaag met het Transformeren van Jouw Werkomgeving

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten? Bezoek dan mijn website en neem contact op voor een lezing op maat. Samen zetten we de stap naar een positievere, meer begripvolle en effectieve werkomgeving. Want vergeet niet: de beste lessen leren we van de dieren om ons heen.

Wacht niet langer, laten we samen de kracht van positieve bekrachtiging ontdekken en toepassen binnen jouw team of organisatie. Jouw reis naar een meer verbonden en begripvolle werkomgeving begint hier. Laat je inspireren en motiveren. Ik kijk ernaar uit om jou en je team te ontmoeten!
neem contact met mij op door het contact formulier in te vullen.

 

Robert van Schie - 17:36:29 | Een opmerking toevoegen

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn